Galebaši uspješni na Opti Opening Regati u Portorožu

Odličan nastup ostvarili su jedriličari iz Kostrenskog Galeba u klasi Optimist na nedavno održanoj međunarodnoj regati u Portorožu.

Između 213 natjecatelja iz deset nacija, naši jedriličari su se istaknuli svojim iznimnim rezultatima. Nakon pet održanih plovova, Vito Škufca osvojio je odlično peto mjesto u ukupnom plasmanu i 3. mjesto među dječacima, što je ujedno i najbolji plasman hrvatskih jedriličara na ovom natjecanju. Drugi jedriličar iz Kostrene, Gašpar Šimić, zauzeo je sedmo mjesto u ukupnom plasmanu i 4. mjesto među dječacima. Također, ostali galebaši su postigli zapažene rezultate: Juraj Lencović zauzeo je 20. mjesto, Noel Matković 21., Laura Batelić 24., Juraj Lebinac 44., Martin Mesić 57., Ana Perušić 106. i 4. mjesto među djevojčicama, a Ema Grabar 138.

U kategoriji do 12 godina, najbolji mladi jedriličar bio je Albert Lebinac, čime je dodatno istaknuo svoj talent i predanost našeg kluba.

Vikend je bio izazovan s ranim jutrima i dugim danima na moru, ali naši Galebaši su pokazali iznimnu predanost. Ovaj uspjeh predstavlja nastavak impresivnih međunarodnih rezultata mladih galebaša, što je rezultat predanog rada i talenta, ali i izvrsnog vođenja od strane renomiranog trenera, Daria Klibe.

Zahvaljujemo svima koji su podržali naše jedriličare u njihovim nastojanjima te se radujemo budućim uspjesima i izazovima koji dolaze.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)