Uručena priznanja kostrenskim sportašima i klubovima za 2023. godinu

U organizaciji Sportske zajednice Općine Kostrena i Općine Kostrena nedavno je održano svečano proglašenje najuspješnijih sportaša i sportskih klubova u 2023. godini. Kostrenski sportaši i klubovi ponovno su se istaknuli svojim izvanrednim uspjesima na domaćim i inozemnim natjecanjima, što je zasluženo bilo nagrađeno.

Predsjednica Sportske općine Kostrena, Tanja Malec, i načelnik Općine Kostrena, Dražen Vranić, izrazili su ponos i zahvalnost prema svim sportašima na njihovim iznimnim postignućima. Istaknuli su važnost sporta u društvu te naglasili kontinuirano ulaganje u sportsku infrastrukturu kao prioritet lokalne zajednice.

U kategoriji najuspješnijeg sportaša do 18 godina, posebno priznanje otišlo je u ruke našem Karlu Ugrinu, dok su najuspješnija muška sportska ekipa do 18 godina Mark Maglica i Luka Kamber. Nadalje, najuspješnijom muškom seniorskom ekipom proglašeni su članovi Bojan Grego i Sebastijan Mikić.

Velika čast pripala je i ostalim članovima našeg kluba koji su primili zahvalnice Općine Kostrena za svoja izvanredna postignuća u 2023. godini. Među njima su se istaknuli Vlado Grego, Dean Pavlak, Damir Vranić, Siniša Galić, Igor Ružić, Slobodan Velikić, Ado Linić i Milko Volarić.

Ovi rezultati svjedoče o predanosti, talentu i radu članova Jedriličarskog kluba Galeb te ih čine ponosom ne samo za svoj klub, već i za cijelu zajednicu Kostrene. Nastavljajući svoj put s vjetrom u leđima, sigurni smo da će i budući rezultati biti jednako impresivni kao i ovi.

Ovim putem zahvaljujemo svim članovima, trenerima, roditeljima i volonterima na neumornom radu i potpori te se radujemo novim izazovima i uspjesima koji dolaze u budućnosti.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)